Eurasier skovture

Der er en lang tradition for at Eurasiere tager deres mennesker med på fælles gåture i naturen

Så har menneskene nogen at snakke med, mens hundene kan koncentrere sig om spændende lugte og andre væsentlige ting uden hele tide at blive forstyrret af forsøg på indkald og anden træning.

Turene kaldes forskellige navne; ”Skovture” i Danmark, ”Eurasier Spaziergang” i Tyskland, ”Pack Walks i de engelsk-talende lande, men fælles er, at det er uformelt og der ikke nødvendigvis indgår mad og drikke udover godbidder og vand til hundene.

Eurasier Klub Danmark står bag de såkaldte Pokalskovture. Det har ligget stille nogle år, men der holdt en på Bornholm i 2014 og der kommer også en i 2015. Hvis du er interesseret i at holde en “Pokalskovtur” – så læs om Pokalskovture her.

De fleste ture bliver dog arrangeret i regionale grupper på Facebook. Klubben vil varmt anbefale alle Eurasiere at deltage i turene, men har ikke noget ansvar for hvordan turene arrangeres.

Her er links til grupperne på Facebook:

Eurasier Bornholm
Eurasier Midt og Vestjylland
Eurasier Midt og Østjylland
Eurasier Nordjylland
Eurasier – Nordjylland (længere mod nord)
Eurasier Skåne
Eurasier Sjælland
Eurasier Sydjylland

Man kan godt være med i mere end én gruppe – men så skal man jo køre lidt længere for at være med.

Hvis du ikke selv bruger Facebook kan du måske lave en aftale med en anden Eurasier i dit område og får oplysninger om de kommende ture derfra.

Go’ tur.